(+34) 630 182 958info@euroconills.cat

Qui som

Esteu aquí

quiSom1170.jpg

Euroconills forma part de l’empresa familiar Cunícula Pilar S.L.U., que està situada al terme municipal de Calaf, a l’Alta Segarra (Barcelona). Des del 1981 ens dediquem al món de la cunicultura i durant els últims anys ens hem especialitzat en la cria i comercialització del conill lletó.

La Pilar va iniciar el negoci familiar amb quatre conilles i un mascle a les golfes de casa, i gràcies a la seva extraordinària emprenedoria, ara mateix comptem amb 5 granges totalment modernitzades per aconseguir una qualitat i un producte càrnic òptim i unes 2.000 conilles. Utilitzem munta natural i les instal•lacions compten amb sistemes de refrigeració i calefacció, aire forçat per ventiladors, sostres de poliuretà, alimentació i neteja automatitzats...

Actualment estem engegant la venta online dels nostres productes, que compten amb el segell de la Generalitat de Catalunya de “Venda de proximitat directa” en favor del consumidor/a final. Als nostres inicis veníem tota la producció a diferents escorxadors, però això ha anat canviant i actualment distribuïm gran part de la nostra producció directament a restaurants, braseries, xarcuteries, mercats i també a clients particulars de tot Catalunya.